Üdvözöljük a weboldalon – ismerje meg a PLASTOBO Sportszergyártó Kft. által gyártott termékeket

   A PLASTOBO Sportszergyártó Kft. egy több mint 25 éves múltra visszatekintő, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, melynek fő profilja a sportszergyártás prémium minőségben. Cégünk Sárbogárd központjában helyezkedik el, amely saját telephellyel és a gyártáshoz szükséges teljes körű gépparkkal rendelkezik. Munkatársaink kiváló szakmai tudással és gyakorlattal rendelkeznek, amely hatékonyan hozzájárul ahhoz, hogy cégünk magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítson partnerei számára.

  Elsősorban prémium minőségű, időjárásálló és hosszú élettartamú sporteszközöket állítunk elő, üvegszál erősítésű műanyagból, alumínium- és acél alapanyagokból. Termékeink a szakági előírások, a Magyar Szabványok szerint, sportszövetségek által előírt szabályoknak megfelelően készülnek.

   Társaságunk fő tevékenysége a sportszergyártás, termékeink első sorban a csapatsportokat célozzák meg. Termékeink széles választéka áll rendelkezésre a labdasportok kedvelői számára, ezen belül is kiemelkedően a labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, röplabda, tenisz és tollaslabda vonatkozásában.

   Foci kapuink többféle méretben és változatban készülnek, melyekhez kiegészítő termékek is megvásárolhatók, mint pl. sporthálók és hálótartó szemek. A termékek az ország több pontján megtekinthetőek.

   Kézilabda kapukat beltéri- és kültéri, talajhüvelyes és hordozható kivitelben gyártjuk és értékesítjük. Szintén láthatóak az ország különböző pontjain.

  Kosárlabda termékeink nagy választékban állnak rendelkezésre többféle méretben és típusban. Termékpalettánkban megtalálhatók fix kosárlabda állványok, mobil kosárállványok beltéri és kültéri kosárgyűrűk és kosárhálók, mennyezeti és végfali kosárlabda állványok. Referencia munkáinkat keresse itt.

   Keressék védőhálóinkat webáruházunkban, melyeket megrendelésre készítünk egyedi méret, szín, vastagság és számos egyéb tulajdonság alapján, magas minőségben.

   A mindennapos testnevelés órák bevezetésével megnövekedett az igény a térelválasztó berendezések beszerzése iránt. Térelválasztó függönyök gyártását, telepítését vállaljuk egyedi igényekhez igazodva (kézi mozgatású és elektromos térelválasztó függöny). Számos iskolában megtalálhatóak a térelválasztó függönyeink.

   A régi, felújításra szoruló iskolai sportpályákhoz vagy új sportpályák kialakításához 44×22 m-es, 26×14 m-es és egyedi méretben gyártunk foci pályapalánk rendszereket bebetonozandó tartóoszlopokkal, védőhálóval vagy védőháló nélküli változatban.

   Termékeinket nem csak Magyarországon értékesítjük, hanem külföldi kereskedő cégek részére is exportáljuk, amely tevékenységünk minőségi visszaigazolása is egyben. Folyamatosan bővülő hazai megbízóink közé tartoznak magánszemélyek, önkormányzatok, iskolafenntartók, egyesületek, játszótér-, sportpálya- és parképítő cégek, melyek akár egyedi igényeik kielégítését magas színvonalon és nagy precizitással végezzük.

   A PLASTOBO Sportszergyártó Kft. a mai mozgásszegény és rohanó világban a sportok népszerűsítése mellett kötelezte el magát, mellyel egy boldogabb, egészségesebb jövőhöz járulhat hozzá a jelen, és jövő nemzedékei számára. Emiatt választják kiváló minőségű sporteszközeinket a strandok, sportpályák mellet az olyan tömegeket megmozgató eseményekhez is, mint például Streetball Majálisok, Mozdulj Balaton, Mozdulj Tisza-tó, Mozdulj Velencei-tó programsorozatok.

   Kérem, tekintse át weboldalunkat és amennyiben kérdése van, árajánlatot kérne vagy rendelni szeretne, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

Egyedi térelválasztó függönyök gyártása – Védőháló gyártás egyedi méretben