Tervezés

   A PLASTOBO Sportszergyártó Kft. több mint 25 éve ismert a magas színvonalú sportfelszerelések gyártójaként. A szakági és szabványi előírásokat, valamint azok változásait szem előtt tartva sporteszközöket fejleszt a cég székhelyén. Ily módon  garantálja az ügyfelei számára a folyamatos műszaki fejlődést a legmagasabb szinten.

Tanácsadás

   Az utóbbi években jelentősen megnőtt a sportlétesítmények építéseinek komplexitása. A „multifunkcionális” kulcsszóvá vált a kültéri vagy beltéri sportlétesítmények tervezésében, a jó tanács itt sokszor elengedhetetlen. Cégünk szívesen segít a projektek megvalósításának szakaszában, megosztja szakértelmét és tapasztalatait a tanácsadás érdekében, amelyre telefonos konzultációt biztosítunk. A tervezés egyre összetettebbé válásával, azonban egyre elengedhetetlenebbé válik a megfelelő konzultációk biztosítása a kivitelezés helyszínén is.

Szerelési szolgáltatás

  Az ügyfelek kérésére térítés ellenében a megvásárolt sporteszközöket a helyszínen kollégáink össze is szerelik, továbbá az egyes berendezések évenkénti ellenőrzését és karbantartását is elvégzik. A megfelelően képzett szerelő csapattal és saját tulajdonú gépjárművel rugalmasan végezzük az adott feladatokat.
A projektmunkák során a létesítményekbe megrendelt sporteszközök és sportberendezések kivitelezését teljes körűen elvégezzük.

Szállítási szolgáltatás

   Válassza ki a terméket, vásárolja meg online és cégünk kiszállítja, ahová  a Megrendelő csak kéri!

   Amennyiben a megrendelt termék készleten van, a rendelést követően akár 1-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül. Kisebb csomagot futárszolgálattal, terjedelmes sporteszköz szállítását saját gépjárművel végezzük. A szállítási díjak eltérőek, a termékekre vonatkozó díjakról az ügyfélszolgálaton érdeklődjön.

Biztonsági ellenőrzések

   Annak érdekében, hogy biztonságos legyen a sportlétesítményekben felszerelt és beüzemelt sportberendezések, az Üzemeltető éves ellenőrzésre és karbantartásra van kötelezve. Éves ellenőrzést kínálunk Önnek. Szakembereink évente egyszer ellenőrzik az arra meghatározott sportberendezéseket a vonatkozó műszaki szabványoknak és előírásoknak megfelelően, kiállítanak az elvégzett munkára megfelelő vizsgálati jelentést.