Szállítással kapcsolatos kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Webáruházunkban vendég vásárlóként is rendelhet regisztráció nélkül, vagy regisztráljon ingyenesen. Ezen kívül fogadunk megrendeléseket a honlapon megtalálható e-mailen keresztül.

Személyes átvételnél az irodánkban készpénzzel, házhozszállításnál kiszállító munkatársunknak, amennyiben futárszolgálat igénybevételével történik a szállítás, ez esetben utánvéttel a futárnak. Lehetőség van átutalással történő teljesítésre is, ez esetben az átvétel előtt megküldjük a számlát, és kiegyenlítés után a termék átvehető.

A szállítás futárszolgálat közreműködésével történik, melynek díjáról a költségek menüpontban tájékozódhat.

Amennyiben kiszállítással történő rendelést adott le, akkor telefonon vagy e-mailen a cégünknél érdeklődhet, amennyiben futárszolgálat igénybevételével történik a szállítás, akkor cégünk információt ad arról, hogy a termék átadásra került-e a futár részére.

A csomag átvételekor győződjön meg arról, hogy a csomagolás sértetlen, továbbá a megrendelésének megfelelő mennyiségben történt-e meg a kiszállítás, mert a csomag átvételét követően reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben minőségi kifogása van, akkor a legnagyobb bizalommal vegye fel a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon cégünkkel és kivizsgáljuk panaszát.

Amennyiben viszonteladóként ill. nagykereskedőként kíván partnerünk lenni, akkor vegye fel a kapcsolatot ügyvezetőnkkel az alábbi telefonszámon az egyedi és kedvezményes árképzés kialakítása érdekében. Radics István, tel: +36 30 503 5572

Ha ezt az ikont látja a termék csak teherautóval szállítható!

furgonnal szállítható

Ha ezt az ikont látja a termék csak furgonnal szállítható!

terjedelmes csomag

Ha ezt az ikont látja a termék terjedelmes méretű, de futárszolgálattal szállítható!

kiscsomag

Ha ezt az ikont látja a termék futárszolgálattal szállítható!

Aktuális 2020.08.01 - Visszavonásig

Szállítási tájékoztató

Szállítási feltételek

Személyes átvétel telephelyünkön

Rendelését díjmentesen átveheti telephelyünkön (7000 Sárbogárd, Ady Endre út 215.) hétfőtől péntekig 6-14 óra között. Amint rendelése elkészült, munkatársunk telefonon vagy e-mailben tájékoztatja erről.

Házhozszállítás

a. A házhozszállítást Magyarország egész területén végezzük, saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével.

b. A szállítási díj összege függ a megrendelni kívánt termék(ek)

 • méretétől
 • súlyától
 • szállításkor figyelembe vett egyéb paraméterektől

c. A terjedelmes, 40kg alatti csomag(ok) szállítását MPL-lel végeztetjük, a nagy terjedelmű, 40 kg összsúlyt meghaladó termék(ek) szállítását saját szállítóeszközzel végezzük, amelynek egyedi szállítási díja van. A megrendelést követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot további egyeztetés céljából telefonon vagy e-mailen.

Szállítás saját szállítóeszközzel

 1. Munkatársunk a szállítást megelőzően telefonon vagy e-mailben egyezteti a szállítás időpontját.
 2. Az Ügyfél köteles a termék(ek)et átvételkor ellenőrizni kiszállító munkatársunk jelenlétében és meggyőződni arról, hogy a szállítólevélen lévő összes tétel hiánytalanul átadásra került, továbbá a termék(ek)en nem látható sérülés. Amennyiben a termék(ek) hiányos(ak), vagy sérült(ek), jegyzőkönyvbe kell foglalni azt. Utólagos reklamációt nem fogadunk el.
 • MPL futárszolgálat által szállított termékek szállítási díja (max. 40 kg-ig):
Súly Összeg
0-1 kg   2 451 Ft
1-2 kg   2 654 Ft
2-3 kg   2 832 Ft
3-4 kg   3 035 Ft
4-5 kg   3 188 Ft
5-10 kg   3 734 Ft
10-15 kg   4 305 Ft
15-20 kg   4 826 Ft
20-25 kg   5 423 Ft
25-30 kg   5 855 Ft
30-35 kg   8 496 Ft
35-40 kg   9 550 Ft
 1. Utánvét kezelési költség: a megrendeléskor azonnal ki nem fizetett termékek vételára esetén számítjuk fel, meghitelezve termékeink és szolgáltatásaink díját vásárlóinknak, míg a csomagot át nem vették és ki nem fizették. Ennek költsége bruttó 660 Ft. Előre utalás és bankkártyás fizetés esetén nem számítunk fel kezelési költséget.
 2. Súly- és mérethatárok:
 • Tömeg: maximum 40 kg
 • Méretek:
 • Legkisebb méret: 120 x 175 x 120 mm (szélesség x hosszúság x magasság)
 • Legnagyobb méret: 750 x 750 x 750 mm (szélesség x hosszúság x magasság)
 • A három befoglaló méretből, ha legalább egy méret a 750 mm-t meghaladja, az már terjedelmes csomagnak számít, amelynek szállítási díja egyedi díjszabású!

A csomag feldolgozásakor, illetve a csomag kiszállításkor is fog kapni egy e-mailt vagy SMS-t az MPL-től. Ha az első kiszállítás alkalmával nem tudja átadni a kézbesítő a csomagot, akkor a következő munkanapon még egyszer megkísérli azt. Ha ekkor sem sikerül átadni a kézbesítőnek a csomagot, akkor postai letétbe kerül 5 napra. Az MPL-től kapni fog egy e-mailt, hogy pontosan hol és meddig vehető át a csomag. Amennyiben ekkor sem sikerül átvenni a csomagot, akkor az visszakerül a PLASTOBO Kft-hez. A címzett köteles a csomagot személyes átvételkor a futár jelenlétében megvizsgálni. Amennyiben a csomagon sérülést tapasztal, az Ügyfél köteles kárfelvételi jegyzőkönyvet kérni a futártól, kitölteni azt és a csomag átvételét megtagadni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.