Egyéb

Egyre népszerűbb a kosárlabda Baranya megyében

A Baranya Megyei Kosárlabda Szövetségnek (BMKSZ) köszönhetően egyre többen ismerkedhetnek meg a kosárlabda sporttal a megyében.

 

A BMKSZ „Pattogtass velünk!” címmel hirdetett pályázatot a sportág megismertetése és népszerűsítése céljából. A sportegyesületek, önkormányzatok, iskolák, civil szervezetek és magánszemélyek két kategóriában, rendezvények szervezésére és lebonyolítására, valamint mobil kosárlabda palánkok ingyenes kihelyezésére nyújthattak be pályázatot.

 

A nyertes pályázatok kiszolgálása érdekében a Szövetség 2021-ben 40 darab, a nagy érdeklődése való tekintettel az idei évben további 10 darab Plastobo kosárlabda szettet szerzett be. Magyar gyártóként büszkék vagyunk rá, hogy termékeinkkel ilyen módon is hozzájárulhatunk a kosárlabda sport hazai népszerűsítéséhez és bízunk benne, hogy a nyertesek örömmel és megelégedéssel használják az általunk gyártott sporteszközöket és kipróbálást követően a jövőben egyre több ép és fogyatékkal élő gyermek és felnőtt választja ezt a sportágat.

 

Forrás: BMKSZ

Összes bejegyzés