Általános szállítási és rendelési kérdések

A legegyszerűbb a Webáruházunkban, amit megtehet vendég vásárlóként regisztráció nélkül, vagy regisztráljon ingyenesen. Ezen kívül fogadunk rendeléseket a honlapon megtalálható e-mailben és telefonon keresztül is.

Személyes átvételnél az irodánkban készpénzzel, házhozszállításnál alkalmazottunknak, amennyiben futárszolgálat igénybevételével történik a szállítás, ez esetben utánvéttel a futárnak. Lehetőség van átutalással történő teljesítésre is, ez esetben az átvétel előtt megküldjük a számlát, és kiegyenlítés után a termék átvehető.

A szállítás futárszolgálat közreműködésével történik, melynek díjáról a költségek menüpontban tájékozódhat.

Amennyiben kiszállítással történő rendelést adott le, akkor telefonon vagy e-mailben cégünknél érdeklődhet, amennyiben futárszolgálat igénybevételével történik a szállítás, akkor cégünk információt ad arról, hogy a termék átadásra került-e a futár részére.

A csomag átvételekor győződjön meg arról, hogy a megrendelésének megfelelő mennyiségben történt-e meg a kiszállítás, mert a csomag átvételét követően mennyiségi reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben minőségi kifogása van, akkor a legnagyobb bizalommal vegye fel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon cégünkkel és kivizsgáljuk panaszát.

Amennyiben viszonteladóként ill. nagykereskedőként kíván partnerünk lenni, akkor vegye fel a kapcsolatot ügyvezetőnkkel az alábbi telefonszámon az egyedi és kedvezményes árképzés kialakítása érdekében. Radics István, tel: +36 30 503 5572

PAYMENT INFORMATION

Vestibulum a fringilla scelerisque ante nisl id taciti parturient praesent suscipit mi at id vestibulum cum vel purus suspendisse egestas ad aenean a penatibus urna.Dignissim senectus metus sodales euismod.

Proin vel nunc non curabitur nullam suspendisse potenti lacinia in duis neque tempor a felis sit parturient placerat suspendisse primis.

Condimentum parturient aenean aliquam quis auctor dictumst condimentum nec ad non urna accumsan hendrerit pretium potenti adipiscing adipiscing a sapien hendrerit ullamcorper accumsan risus mi et porta.

Ac et condimentum potenti condimentum.

A faucibus leo auctor scelerisque sit torquent non ligula maecenas a suspendisse fermentum habitant aliquet consectetur mi ad nisl himenaeos elementum lobortis ornare ac adipiscing leo condimentum consectetur nibh laoreet.

Dictum a elit ridiculus odio montes.

Enim adipiscing commodo vestibulum condimentum parturient vulputate gravida phasellus scelerisque tellus lobortis scelerisque hac metus tincidunt mi.

Vestibulum vestibulum parturient inceptos scelerisque neque a facilisis posuere sem ullamcorper scelerisque ac.

Dignissim id a at adipiscing aptent nunc a dui dis quis est arcu parturient conubia lacinia adipiscing pulvinar nullam mi etiam leo molestie at elementum.

Quis nam per sem facilisis a a parturient consectetur mauris scelerisque parturient adipiscing pretium ac eget consectetur.

Condimentum nascetur sagittis eu himenaeos pharetra natoque bibendum pharetra nec vel a turpis dis phasellus ultrices sapien.