Egyéb

Plastobo sporteszközök a Balaton-parton

Örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a “Mozdulj Balaton!” rendezvénysorozathoz a Plastobo Sportszergyártó Kft. szállította a sporteszközök nagy részét. A programban olyan vízi és szárazföldi sportpályák létesültek a strandokon, melyek megfelelnek a Balaton-parti környezetnek, a helyi sajátosságoknak és illeszkednek a strandok programkínálatába. Ilyen például strandröplabda, strandfoci, streetball, strandkézilabda, lábtenisz, tollaslabda, pingpong, vízilabda vagy a korfball.

A „Mozdulj, Balaton!” strandi szabadidősport rendezvénysorozat – melyben 34 Balaton-parti település 37 strandja vesz részt – 2004 óta, immár 17 éve minden évben megszervezésre kerül. A szervezők a programsorozat kapcsán a nyári főszezonban szervezett sportolási lehetőséget biztosítanak a strandokra látogató vendégeknek. A szervezett programokon kívüli időszakban, a strandok nyitvatartási idejében a strandolók szabadon használhatják a kihelyezett sporteszközöket, pályákat.

A programban résztvevő településeken a Plastobo sporteszközei biztosítanak lehetőséget a szabadidő aktív eltöltéséhez:

Alsóörs, Ábrahámhegy, Badacsonytomaj, Balatonakali, Balatonakarattya, Balatonalmádi, Balatonberény, Balatonboglár, Balatonederics, Balatonfenyves, Balatonföldvár, Balatonföldvár, Balatonfüred, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Balatongyörök, Balatonkenese, Balatonlelle, Balatonmáriafürdő, Balatonőszöd, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonszepezd, Balatonudvari, Balatonvilágos, Csopak, Fonyód, Gyenesdiás, Keszthely, Kővágóörs-Pálköve, Révfülöp, Siófok, Szántód, Szigliget, Tihany, Vonyarcvashegy, Zamárdi, Zánka.

A Plastobo sporteszközök bírják a strapát, de kérjük, hogy használatuk során tartsátok be a szervezők előírásait!

  • A sporteszközöket használjátok rendeltetésszerűen!
  • A kapukra, kosárlabdapalánkokra kapaszkodni szigorúan tilos és életveszélyes!
  • A sporteszközöket csak a strand személyzetének engedélyével lehet elmozdítani, áthelyezni!
  • Ne ugorjatok felhevült testtel a vízbe, kerüljétek a vízi járművekről a hirtelen vízbe ugrást!

Soron következő Mozdulj Balaton! programnapok:

2021. július 03, 10, 17, 24, 31.
2021. augusztus 07, 14, 21, 28.

A programok általában 14 órakor kezdődnek.

Jó sportolást kívánunk!

 

Összes bejegyzés

Related Posts