Hírek / közlemények

Megújult a PLASTOBO Sportszergyártó Kft. weboldala és webáruháza

Webáruház készítés - Pren Design

   A megújult weboldal és a webáruház elkészülését hosszas előkészületi munka és rendszeres konzultációk előztek meg. Az elkészült új rendszer rengeteg új funkciót tud kezelni. A webáruházban a védőháló termékoldalakon annak érdekében, hogy a vásárlóink átláthatóbban és egyszerűbben tudjanak rendelést leadni – a fejlesztés során egy egyedi kalkulátor funkció is beépítésre került.
A 21.századi igényeket kielégítő, a letisztult arculatú és látványos kinézetű oldal és áruház elkészítését a Pren Design – webáruház készítés végezte. Pályka Renátó EV. nagyszerű munkát végzett, megvalósította az ügyvetető elképzeléseit, ötleteket és tanácsokat adott a kivitelezés teljes időtartama alatt.

   A weboldalon olvashat a cég rövid bemutatkozásáról, látható az, hogy a vállalat több mint 25 éves fennállása óta milyen tevékenységgel foglalkozik,  milyen termékeket gyárt, milyen szolgáltatásokat nyújt és – a teljesség igénye nélkül – a referencia munkákat is megtekintheti. Az oldalon lejjebb görgetve olvashat az aktuális termék akciókról, egy-egy kiemelt termék részletes bemutatásáról vagy éppen az aktuális hírekről, termék újdonságokról.

   A webáruház részletesen bemutatja a cég által gyártott és forgalmazott, leginkább a labdasportokhoz köthető sportszerek széles választékát, néhányat kiemelve (pl: hordozható focikapu, labdarúgó kapu, kézilabda kapu, védőháló, focikapu háló, sporthálók, kosárpalánk, kosárgyűrű, röplabda háló), akár egyedi igényeknek megfelelően. A termékek magas minőségben, szakértelemmel készülnek az előírt Magyar Szabványoknak, a szakági előírásoknak és biztonsági előírásoknak megfelelően. Széleskörű referenciával rendelkezünk az ország több pontján, melyet oldalunkon is megtekinthet térképes kereső segítségével. A sporteszközök és sportberendezések értékesítése a hazai (iskolák, önkormányzatok, építőipari cégek, kertépítő cégek, magánszemélyek) vásárlókon kívül, külföldi országok sportszer nagykereskedőire is kiterjed.

 

Kellemes időtöltést kívánunk!

Sportszergyár Magyarország

Sportszer webáruház

Labdafogó háló gyártás – Védőháló készítés egyedi méretben

Térelválasztó függöny iskoláknak
Foci pályapalánk rendszer
Összes bejegyzés

Related Posts